Hola,

Visc al costat del mar, en contacte amb la natura embolcallada per la fragància i les bondats de les plantes aromàtiques i medicinals, i fa més de 30 anys que em dedico al Ben-Estar de les persones, 10 d’aquests anys ja des d’Essència Espai de Benestar.

Soc la Núria Cosialls Ferrer.

En la meva trajectòria professional he estat en contacte directe amb les emocions i les necessitats de les persones, amb els seus conflictes individuals i relacionals i amb els seus anhels vitals.

Aquest entramat m’ha fet adonar-me de la importància de “cuidar“, de manera conscient, amable i amorosa, el nostre dia a dia.

Per aquest motiu vaig crear “Essència”, per fer accessible el Ben-Estar a tothom.

Connecta't amb la natura

El fet de gaudir d’un espai tant singular i màgic com “L”Hort de la Sínia“ m’ha permès sintonitzar-me fàcilment amb els ritmes i els cicles de la natura, experimentar el poder de les plantes aromàtiques i medicinals, practicar l’alquímia vegetal per elaborar preparats naturals, dur aquesta alquímia a la cuina per enriquir l’alimentació amb productes ecològics i de temporada, expandir la meva creativitat al
projectar el Bio Spa.

El meu desig de compartir, divulgar i expandir el Ben-Estar, s’ha fet realitat. “Essència” és una invitació a submergir-te en un món de sensacions plaents, sensitives, revitalitzadores, a despertar els sentits i la consciència.

El batec del meu cor xiuxiueja: “Retroba’t, reconnecta’t, sintonitza’t, un cop més, amb la teva pròpia Essència, desplega les ales, i vola alt, ben alt”.

© Copyright - Essencia Espai de Benestar