Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller “Connecta’t amb tu mateixa”

6 abril @ 10:00 - 20:00

- 140€
Connecta't amb tu mateixa

“Allò immòbil revela allò invisible, igual que el silenci revela allò essencial” Christophe André

El vincle amb nosaltres mateixes acostuma a estar abandonat davant les demandes desenfrenades i exigents dels altres, del sistema social en el que estem imbuïdes i de l’estil de vida que portem.

Per poder desactivar el pilot automàtic dels nostres actes i pensaments necessitem aturar-nos, per adonar-nos d’aquesta acceleració. És en aquest moment que prenem consciència que estem plenes de pensaments rumiadors, de creences que ens limiten, de sensacions no gaire agradables i de molèsties corporals de tota mena.

Si aconseguim portar l’atenció, de forma tranquil·la i relaxada, a l’instant present podem arribar a dirigir la mirada cap a dins, sense judici, crítica, queixa ni expectatives. I des d’aquí, en silenci, escoltar com estem, què sentim, què necessitem, per viure amb sentit.

Aquesta taller és un trampolí que t’ impulsarà a sortir de l’embotiment, la xarrameca mental, la confusió, el caos. T’obrirà la perspectiva per saber on estàs i cap a on vols anar. Et donarà l’oportunitat de ser escoltada amb afecte, sense ser jutjada, d’ expressar la teva intimitat gelosament guardada, de connectar amb la intuïció i la saviesa interna.

Només un dia per fer una pausa, per estar en contacte íntim amb tu mateixa, per donar-te l’espai de ser tu, sense canviar res, per mirar-te de manera amable, amorosa, delicada. Per ser, sense fer, sense exigències ni expectatives, respectant el teu ritme intern.

A veure què sorgeix, si t’escoltes, si t’ho permets…Ben segur, et sorprendrà 🙂

Data: Dissabte 6 d’abril de 2024, de 10 a 20 hores (amb pausa per a dinar).

Cost: 140 euros (Descompte si pagues abans del 2 d’abril: 125 euros).

Aquest taller és per a tu si…

 • Necessites dedicar-te un espai i un temps a tu mateixa, sense interferències, distraccions ni demandes externes, per cuidar-te, escoltar-te i sentir-te.
 • T’agradaria experimentar la calma, la quietud, el silenci, asserenar-te, aquietar els pensaments, posar distància, de manera tranquil·la i amable, dels neguits, preocupacions i problemes.
 • Ets sents confosa, desanimada, apàtica, cansada i anheles trobar l’eix, tornar al centre, descobrir què vols, veure amb claredat cap a on anar i recuperar el coratge per prendre decisions encertades.
 • Vols indagar què t’omple, què et motiva, què t’apassiona per donar un gir diferent a la teva realitat i viure amb sentit.
 • Necessites un espai grupal, segur i de confiança, en el que ser escoltada i poder expressar què et passa, què sents, sense ser jutjada, menystinguda o criticada.
 • Desitges compartir amb d’altres dones les teves inquietuds, inseguretats, pors i anhels perquè no trobes que les teves amistats habituals puguin donar-te aquest suport i recolzament.

Què t’emportaràs d’aquest taller?

 • Un Caminada Medicina, a la natura, per trobar resposta a allò que necessites canviar en aquests moments, a partir de despertar la percepció dels sentits i connectar amb la teva saviesa interior.
 • Espais de recolliment i de reflexió per prendre consciència de quines són les teves necessitats, els teus desitjos personals, els teus somnis més íntims i com assolir-los.
 • Pràctiques energètiques i dinàmiques de consciència corporal per incorporar en el teu dia a dia, que t’ajudaran a crear espais per accedir a la connexió amb tu mateixa.
 • Espais de silenci i de compartir amb un grup dones amb interessos comuns als teus, per conèixer-te amb profunditat i en totes les teves facetes.

Fes la teva reserva

Mostra els detalls

Data:
6 abril
Hora:
10:00 - 20:00
Cost:
140€

Organitzador

Nuria Cosialls Ferrer
Telèfon
655388578
Correu electrònic
nuria@essenciaespaidebenestar.com
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

L’Hort de la Sínia
Hortes de Tamarit, s/n
Altafulla-Tamarit,
+ Mapa de Google
Telèfon
655388578
Visualitza el lloc web de Recinte

Mostra els detalls

Data:
6 abril
Hora:
10:00 - 20:00
Cost:
140€

Organitzador

Nuria Cosialls Ferrer
Telèfon
655388578
Correu electrònic
nuria@essenciaespaidebenestar.com
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

L’Hort de la Sínia
Hortes de Tamarit, s/n
Altafulla-Tamarit,
+ Mapa de Google
Telèfon
655388578
Visualitza el lloc web de Recinte