Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller “Connecta’t amb els altres”

18 maig @ 10:00 - 20:00

- 140€

“Allò important no és mantenir-se viu, sinó mantenir-se humà” George Orwell

Les persones som éssers socials, autònoms i interdependents alhora, que ens necessitem, uns als altres, per estar bé.

El tràfec, l’acceleració i la intensitat del dia a dia fa que la vida amb els altres generi tensions, que cal resoldre perquè els vincles es mantinguin.

Aquest compartir amb els que ens envolten és una dansa entre el donar i el rebre i, més sovint del que voldríem, aquest moviment s’encalla o és poc fluid.

I que el flux sigui continu depèn molt de com ens comuniquem.

La comunicació és un art i, afortunadament, es poden millorar les habilitats innates.

Saber crear un diàleg, aprendre a veure a l’altre en totes les seves facetes, fins i tot les que desagraden o són diferents a la nostra filosofia de vida, posar-nos en les sabates dels altres i sortir del nostre melic egocèntric per escoltar de manera empàtica i comprendre’ls, està a l’abast de tothom.

En aquest taller ens endinsarem en el fascinant món de les relacions i explorarem quin és el nostre patró de funcionament dominant quan ens relacionem amb els que ens envolten. Els supòsits i els contexts poden ser infinits, si bé, el que tots tenim en comú és que les persones som éssers socials, ens interaccionem amb el que ens envolta, necessitem, ens nodrim i creixem amb els altres.

El gran aprenentatge és com connectar amb els altres per poder establir vincles estrets, íntims i afectuosos que ens acompanyin en el moment vital en el que ens trobem, ens nodreixen i donin sentit a la nostra vida. Com diu Juan Luís Mora “què difícil és ser un mateix sense els demés”.

Data: Dissabte 18 de maig de 2024, de 10 a 20 hores (amb pausa per a dinar).

Cost: 140 euros (Descompte si pagues abans del 9 de maig: 125 euros).

Aquest taller és per a tu si…

 • Ets molt complaent, excessivament empàtica i deixes que predominin les necessitats dels altres a les teves perquè no saps com posar els límits sans?
 • Et trobes instal·lada, més del que t’agradaria, en la queixa i aboques sovint els teus problemes i neguits, i no dones espai ni escolta als que t’envolten?
 • T’adones que t’agrada anar molt a la teva, et sents còmoda en la solitud i passes bastant de relacionar-te perquè no t’agrada intimar i mostrar la teva vulnerabilitat?
 • Et sents decebuda de les relacions a diferents nivells, et costa expressar el que necessites i desitges  sintonitzar més i millor amb les amistats?
 • Observes que a mida que fas anys, et tornes molt i molt selectiva amb qui et relaciones i et qüestiones si t’estàs tancant massa?
 • Et costa trobar persones en qui confiar i compartir les teves intimitats?
 • Vols revisar com t’estàs relacionant, quina és la teva actitud, disposició i comportament amb els que t’envolten, perquè sents que no encaixes, t’aïlles dels altres o caus en la insatisfacció?
 • T’agradaria indagar com establir relacions més gratificants, nutritives i sanes, que et facin sentir escoltada, respectada i valorada.

Què t’emportaràs d’aquest taller?

 • Dinàmiques d’expressió creativa per explorar quines estratègies fas servir per relacionar-te amb els altres i quin és el teu patró relacional dominant.
 • Espais de reflexió per prendre consciència de què necessites dels altres, com t’expresses, què pots oferir i com et comportes al respecte.
 • Dinàmiques d’escolta empàtica i comunicació assertiva per millorar les relacions i establir vincles més estrets i gratificants.
 • Visualització per facilitar la connexió amb els altres.
 • Compartir amb altres companyes i sentir-te recolzada pel cercle de dones.

Fes la teva reserva

Mostra els detalls

Data:
18 maig
Hora:
10:00 - 20:00
Cost:
140€

Organitzador

Nuria Cosialls Ferrer
Telèfon
655388578
Correu electrònic
nuria@essenciaespaidebenestar.com
Visualitza el lloc web de Organitzador

Mostra els detalls

Data:
18 maig
Hora:
10:00 - 20:00
Cost:
140€

Organitzador

Nuria Cosialls Ferrer
Telèfon
655388578
Correu electrònic
nuria@essenciaespaidebenestar.com
Visualitza el lloc web de Organitzador