Renéixer des del cor

Aquesta primavera és ben especial. El covid-19 ha arribat amb força devastadora, expansiva, podríem dir, inesperada, perquè no hem sabut calcular amb antelació els estralls que era capaç de produir.

En aquests moments la quotidianitat de tots s’ha vist alterada, fins el punt de trobar-nos en un confinament a casa que s’entreveu més llarg del que inicialment ens han fet creure. Com també intuïm que res serà com abans. Tant de bo, aquesta experiència ens faci desempolsar valors en desús, com la reflexió, la presència, la presa de consciència, la solidaritat, la generositat, la col·laboració, l’auto responsabilitat, el respecte per la natura. I tots plegats apostem pel bé comú i mirem més enllà dels propis interessos. Sí, les reflexions són necessàries més que mai, i aquesta primavera venen entrellaçades amb actuacions, perquè si no prenem acció immediata, res haurà canviat realment.

Sigui com sigui, avui la primavera arriba puntual a la seva cita.

Presumida com sempre, amb el seu mantell verd. Les plantes estan ufanoses al nostre Espai de Benestar, immaculades després de la pluja de fa un parell de dies. La infinitat de sons es perceben amb claredat. Ara que regna el silenci humà imposat, s’escolta el raucar d’una granota aquí, el cant de la mallerenga allà, el brunzit de les abelles que viatgen lliurement de flor en flor. Aquesta és l’essència del benestar.

I tant de bo tot aquest esclat de vida ens arribi ben a dins, per definitivament quedar-s’hi.

Avui, més que mai, el verd que ens envolta ressona com el color de l’esperança.

Personalment vibro molt en aquesta estació, és la que em va veure néixer fa uns quants anys. Així que el meu desig és renéixer de nou, des del cor, i us convido a escoltar una meditació que us facilitarà alinear-vos amb el batec de la nova estació, per poder pensar, actuar i sentir des de la coherència cardíaca. La trobareu al facebook.

Bona primavera a tot@s!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *