Pintura de Tanya Torres

Presència femenina

Les qualitats femenines estan presents en la vida de les dones, en major o menor mesura, en funció de les creences interioritzades, de les circumstàncies viscudes i dels patrons posats en funcionament al llarg dels viatges personals.

Molts cops hi ha una desconnexió vers els valors femenins, el que dona lloc a malestars físics i emocionals. Convé sanar les ferides des de l’acompanyament, per despertar els potencials i els dons personals, per valorar-nos de nou com a dones i per re establir la connexió amb el poder i la bellesa femenina.

Recuperar la connexió íntima amb la natura ens facilita sintonitzar-nos i integrar el moviment cíclic, inherent a la naturalesa femenina, conèixer i alimentar-lo és una font inesgotable de benestar.

Tallers

L’espai femení

El ritme de vida actual dificulta trobar espais per una mateixa, per cuidar-se, mimar-se, realitzar aquelles activitats per les que se sent passió i entusiasme, cultivar la creativitat. Aquests espais d’intimitat són espais de connexió, de nutrició i regeneració, de gaudiment, vitals i necessaris per sentir-nos saludables, alegres, plenes, per estar en sintonia amb la nostra essència.

La invitació d’aquest taller és obrir-nos a aquests espais de benestar i reflexionar, també, sobre quins mecanismes posem en marxa per boicotejar-nos, on experimentem les fuites d’energia que fa que mai trobem el temps que necessitem per descansar, sentir, expressar, compartir i gaudir.

Data: Dissabte 30 d’abril de 2016, 10.30 a 20 hores. Essència. L’Hort de la Sínia. Tamarit (Tarragona). 

Data: Dissabte 7 de maig de 2016, 10 a 20 hores. Espai Joanic. Gràcia. Barcelona.

Cost: 80.’€ (Descompte: 72.’€ si pagues 10 dies abans de la realització del taller).

Inscripció i pagament: Cal confirmar l’assistència previ pagament del cost del taller amb una antelació mínima de 72 hores. En cas que es comuniqui la no participació, amb menys de 24 hores, no es tindrà dret a la devolució de l’import pagat.

La presència femenina

Comencem juntes un viatge per sentir i connectar amb la nostra feminitat.

Descobrirem com està present en el nostre dia a dia; quins aspectes tenim oblidats i volem activar; quins missatges hem rebut al llarg de la nostra vida i ens han condicionat, limitat; com poder traspassar-los perquè ara ja no serveixen; reflexionarem cap a on volem anar, què volem potenciar per a sentir-nos realitzades com a dones i viure, plenament, la nostra feminitat.

Data: Dissabte 31 d’octubre de 2015, de 10 a 14h, de 16 a 20h.

Cost: 80€ (Descompte especial: 72€, si pagues abans 16/10/2015)

Lloc: Espai Joanic. Gràcia. Barcelona.

Nota

Cal inscripció i pagament previ per reservar la plaça.
En cada taller està previst un descans per dinar.
Els horaris poden experimentar petites modificacions segons la dinàmica del grup i les condicions de l’entorn.