Pintura de Tanya Torres

Cos femení

El cos femení és molts cops exigit en excés per la moda que imposa la societat, criticat per la seva forma, per les seves mides, sense tenir en compte que és el nostre gran tresor, que ens permet moure’ns, assolir reptes, gaudir.

Sentir-lo, conèixer-lo, moure’l, dansar amb ell, deixar-lo expressar de diferents maneres fa que l’alliberem de cuirasses que el limiten i encaixonen, que aprenguem a cuidar-lo d’una manera responsable, que li facilitem espais de descans, de relaxació, de benestar.

Tallers

La intimitat femenina: l’úter, els ovaris, els pits.

El despertar del nostre poder i de la saviesa femenina passa per entrar en contacte amb les parts més íntimes del nostre ésser. L’úter és el receptacle que acull el plaer i el sentir més profund, ens desvetlla què necessitem, cap a on anar per satisfer allò que ens realitza. Els ovaris ens donen el dinamisme, la força i impuls per actuar i assolir-lo. Els pits ens connectem amb la nostra part més amorosa, nutritiva, sensual i sexual.

Estar en connexió amb aquestes parts tant íntimes ens obre tot un món de possibilitats que transformem la nostra manera d’estar a la vida.

Data: Dissabte 5 de març de 2016, 10.30 a 20 hores. Essència. L’Hort de la Sínia. Tamarit (Tarragona).
Dissabte 12 de març de 2016, 10 a 20 hores. Espai Joanic. Gràcia. Barcelona.

Cost: 80.’€ (Descompte: 72.’€ si pagues 10 dies abans de la realització del taller).

Inscripció i pagament: Cal confirmar l’assistència previ pagament del cost del taller amb una antelació mínima de 72 hores. En cas que es comuniqui la no participació, amb menys de 24 hores, no es tindrà dret a la devolució de l’import pagat.

El cos femení

El nostre cos ens parla, amb un llenguatge molt subtil, d’allò que no va bé en la nostra vida. Aprendre a valorar el nostre cos, a honrar-lo, respectar-lo i escoltar-lo ens ajudarà a confiar en què els símptomes corporals són la manera de dirigir la nostra atenció cap a canvis necessaris en la nostra vida que afavoreixen la salut i el benestar.

Connectar amb el cos, escoltar les seves necessitats, despertar-lo als sentits, a les sensacions i al benestar, a través del ball, del massatge i d’altres tècniques de consciència corporal, aquesta és la invitació d’aquest taller.

Data: Dissabte 28 de novembre de 2015, de 10 a 14, de 16 a 20h.

Cost: 80€ (Descompte: 10% de descompte si pagues abans 14/11/2015)

Lloc: Espai Joanic. Gràcia. Barcelona.

Nota

Cal inscripció i pagament previ per reservar la plaça.
En cada taller està previst un descans per dinar.
Els horaris poden experimentar petites modificacions segons la dinàmica del grup i les condicions de l’entorn.