Pintura de Tanya Torres

Connexió femenina

Obrir-nos a l’espiritualitat, més enllà de les creences i pràctiques religioses de cadascuna, ens endinsa i ens connecta amb el poder femení ancestral, la saviesa femenina que s’ha transmès des dels més llunyans dels temps, de generació a generació.

El nostre llegat com a dones és recordar la memòria femenina. Honrar-la ens ressitua en el nostre centre, ens vincula amb la natura i amb els diferents éssers, ens connecta amb la nostra pròpia essència, amb els nostres desitjos més profunds, amb el propòsit que tenim en aquesta vida.

Tallers

La Deessa. Taller de connexió amb la saviesa ancestral

El despertar de la saviesa ancestral es troba estretament vinculat a la connexió íntima amb la natura. Les cultures antigues, els nostres ancestres honraven la imatge de la Deessa com a símbol que encarnava l’espiritualitat.

En aquest taller explorarem la connexió amb els elements de la natura, amb les quatre direccions, amb els rituals que ens permetran dirigir la nostra mirada cap a l’interior. Aquest serà el camí per obrir-nos a l’escolta amorosa, per retrobar-nos amb allò més profund i genuí que es troba dins nostre i que ens permet accedir a la saviesa intuïtiva femenina.

Data: Dissabte 17 de juny de 2017, 10.30 a 21.30 hores i diumenge 18 de juny de 2016, 10 a 14 hores. Essència. L’Hort de la Sínia. Tamarit (Tarragona).

Cost: 165.’€ (Descompte: 150.’€ si el pagament es realitza abans del 8 de juny).

Inscripció i pagament: Cal confirmar l’assistència previ pagament del cost del taller amb una antelació mínima de 72 hores. En cas que es comuniqui la no participació, amb menys de 24 hores, no es tindrà dret a la devolució de l’import pagat.

L’udolar de la dona salvatge

Despertar la dona salvatge que cadascuna portem a dins ens obre la consciència a una connexió íntima amb la natura, amb les qualitats més instintives i intuïtives, amb el moviment cíclic inherent a la naturalesa femenina, ens permet desprendre’ns d’allò que ens pesa, que és superflu, deixar anar les màscares i els condicionaments imposats, sentir la llibertat de mostrar-nos tal i com som, assolir el compromís de manifestar-nos com a dones complertes.

Data: Dissabte 11 de juny de 2016, 10.30 a 22.30 hores i diumenge 12 de juny de 2016, 10 a 14 hores. Essència. L’Hort de la Sínia. Tamarit (Tarragona).

Cost: 165.’€ (Descompte: 150.’€ si pagues 10 dies abans de la realització del taller).

Inscripció i pagament: Cal confirmar l’assistència previ pagament del cost del taller amb una antelació mínima de 72 hores. En cas que es comuniqui la no participació, amb menys de 24 hores, no es tindrà dret a la devolució de l’import pagat.

La connexió femenina

Estar en sintonia amb el nostre propòsit en aquesta vida és un regal.

Descobrir quins són els nostres talents, les nostres habilitats, perseguir els nostres somnis, fer realitat els nostres desitjos més profunds és motiu d’immensa satisfacció personal.

Per trobar la finalitat de la nostra vida necessitem connectar amb la nostra essència, que ens servirà de guia o brúixola interior.

En aquest encontre caminarem en aquesta orientació i dissenyarem la vida que volem viure.

Data: Dissabte 6 de febrer de 2016, de 10 a 14, de 16 a 20h.

Cost: 80€ (10% de descompte si pagues abans 30/1/2016)

Lloc: Espai Joanic. Gràcia. Barcelona.

Nota

Cal inscripció i pagament previ per reservar la plaça.
En cada taller està previst un descans per dinar.
Els horaris poden experimentar petites modificacions segons la dinàmica del grup i les condicions de l’entorn.