Massatges amb ànima

Per diferents motius he rebut molts massatges en la meva vida i, en aquest moments, sé distingir aquells que em fan bé i em beneficien, d’aquells que em deixen totalment indiferent o, fins i tot, dels que em tensen i em fan tancar com si d’una ostra es tractés.

També és cert que la meva percepció s’ha vist ampliada des de que em dedico professionalment a donar massatges. Podríem dir que s’ha afinat, pel que fa a apreciar un espai càlid, un tracte atent i afable, uns productes de qualitat en quant a propietats terapèutiques i aromes naturals i, sobretot, un tacte conscient i amorós.

Des de la meva perspectiva, tal i com jo sento que m’agrada oferir un massatge, el tractament és personalitzat, ja que atent a la persona en la seva globalitat. De fet, el símptoma indica aspectes físics, psico emocionals, mentals, fins i tot, energètics i espirituals que es troben afectats, i que conviden a explorar i endinsar-se en la causa subjacent.

És des d’aquesta actitud que s’escolta el cos per trobar les distonies, equilibrar-les per tal d’harmonitzar l’organisme. El client es mira com un tot, no fragmentadament, sinó amb una visió holística i intuïtiva.

El tacte conscient permet percebre aquesta multi dimensió.

L’aromateràpia, amb l’aplicació d’olis essencials específics per tractar, tant molèsties físiques com desequilibris psico-emocionals o disharmonies energètiques, és de gran ajut per conduir a la persona al benestar.

Sí, hi ha una gran diferència entre com et toquen o manipulen parts concretes del cos a quan t’ofereixen un massatge amb Essència. Només el fet de fer servir l’ànima de les plantes i d’arbres aromàtics i medicinals, continguts en els olis essencials, marca una substancial diferència. És un bàlsam pel cos, la ment, les emocions i l’esperit. Un preparat aromàtic relaxa, asserena, aquieta o energitza, revitalitza, obre espais on hi ha estancament i bloqueig energètic.

Amb unes mans sensibles que detectin aquests desequilibris, s’experimenta el benestar, és com si tot l’ésser s’unifiqués i no hi hagués una separació a mode de compartiments estancs entre el que sentim, pensem o experimentem en el cos. Aquesta unitat fa que es manifesti en el nostre dia a dia en un funcionament més acord a la nostra essència.

Un massatge amb ànima afavoreix la qualitat de vida.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *