L’Essència d’un Bio Spa

L’aigua s’ha utilitzat, des de temps immemorials, per les seves propietats curatives. El que potser no és tant conegut és que la paraula “spa” respon a les sigles de “salutem per aquae” per referir-se a aquells espais on es facilita el benestar a partir de l’ús de l’aigua amb finalitats terapèutiques.

Quan vam crear el nostre Espai de Benestar, ara fa set anys, perseguíem aquest propòsit: Donar a l’aigua la rellevància que es mereix com a element natural, amb eficàcia científicament demostrada, per guarir i proporcionar un benestar integral a les persones.

La forma que vam escollir va ser a mode de dissenyar quatre Circuits de Benestar en que l’aigua era la protagonista indiscutible:

  • Banys de Fang, on l’aigua, combinada amb les argiles, dóna una textura untuosa al fang, amb remarcables propietats terapèutiques.
  • Banys corporals amb plantes aromàtiques i medicinals de conreu ecològic. L’aigua tèbia, escalfada amb energies renovables, infusiona les plantes i activa els principis actius que contenen, per alleugerir els malestars que presenta la persona que realitza el tractament.
  • Pediluvis o banys de peus amb plantes aromàtiques i medicinals mediterrànies, on l’aigua, a diferents temperatures -freda i calenta-, produeix un estímul de contrast que enforteix, de manera saludable, el sistema immunològic, a banda de poder tractar les diferents afeccions que es puguin presentar.
  • Sauna, l’efecte del vapor que es genera en aquesta sudació natural, a partir del contacte de l’aigua amb les pedres volcàniques col·locades a l’estufa de llenya, facilita l’eliminació de toxines.

Després del temps que portem oferint als clients el nostre Espai de Benestar hem constatat que l’aigua té una gran capacitat sanadora, no només la que deriva de les propietats físiques o de les aplicacions mecàniques i tèrmiques, sinó també de la seva dimensió energètica. L’aigua, relaxa, afluixa, aporta fluïdesa, frescor, flotabilitat, lleugeresa, permet traspassar la densitat de les preocupacions i neguits, calma el sistema nerviós, redueix l’estrès perquè convida a relativitzar, a fluir i genera adaptabilitat.

Totes aquestes connotacions són enregistrades pel cos, la pell les absorbeix i permet l’accés a capes més profundes. És des d’aquest estat que el benestar és accessible i esdevé fàcil.

En el nostre Bio Spa l’efecte es veu potenciat per la presència de la natura. Tenir l’oportunitat d’estar, de manera exclusiva, en privacitat i intimitat, en contacte directe amb el sol, la brisa, l’aire aromatitzat per les fragàncies que desprèn el nostre jardí mediterrani de plantes aromàtiques i medicinals, desperta els sentits i fa créixer, exponencialment, les sensacions que es capten. Aquestes condicions condueix a una exquisida experiència de benestar.

L’atenció que dediquem es personalitzada, ajustada a les necessitats individuals de qui ens visita, respectuosa i en sintonia amb els cicles naturals i de les estacions.

Facilitem que l’experiència vagi més enllà de realitzar un saludable Circuit de Benestar, convidem als nostres clients a interaccionar amb la natura i amb les plantes aromàtiques que els envolten, fins i tot, a sentir les seves propietats en la pell i més enllà de la pell, a través d’un massatge terapèutic amb els preparats aromàtics que, de manera personalitzada elaborem, a base d’olis vegetals i olis essencials biològics que contenen el poder sanador de les plantes.

Aquesta és l’Essència del nostre Bio Spa.

Us convidem a descobrir-lo!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *