La brúixola interior

En aquelles situacions en que ens sentim perduts o hem de prendre decisions importants que poden arribar a marcar un canvi de rumb o, fins i tot, aquells moments en que intentem trobar explicacions a malestars físics o emocionals, acostumem a buscar la resposta fora de nosaltres. Quan realment si el que busquem és un canvi d’orientació o una comprensió profunda, la resposta és dins nostre.

La qüestió és com connectar amb la nostra brúixola interior. Per a mi, i d’acord amb el que he experimentat fins ara, cal dedicar-nos un temps i un espai per a que això succeeixi. Permetre’ns entrar en comunió amb nosaltres mateixos, les maneres poden ser diverses: Meditació, relaxació profunda, passejades i contemplació a la natura, experiències creatives. Des d’aquest estat de quietud, brolla el silenci intern, es deixen de banda les distraccions, els condicionaments externs, la xerrameca de la ment, les accions compulsives, els comportaments reactius.

Silenci, quietud, lentitud, disposició a obrir-se a una guia o una orientació. En aquesta actitud de calma i receptivitat, ajuda contemplar la natura, tenir consciència de les sensacions del cos, facilitar que els sentits es despertin, formular una pregunta que per a nosaltres sigui transcendent…

La resposta arriba.

Encara que, de vegades, no és la que esperem.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *