Impregna’t de l’ànima de les plantes

plantes_aromatiques

La primavera és un esclat de vida.

El verd dels brots tendres dels arbres i les plantes, els sons dels ocells i granotes omplen de musicalitat el nostre Espai de Benestar.

Les plantes aromàtiques i medicinals es mostren ufanoses amb la seva diversitat de colors i fragàncies, són un reclam pels nostres sentits. Es despleguen i ens ofereixen generosament les seves qualitats aromàtiques i medicinals. Ens conviden a posar la nostra atenció en una manera gentil, amorosa, conscient, saludable de cuidar-nos.

La pell, aquest vestit corporal singular que tots posseïm, in intercanviable, que es durarà tota la nostra existència, és un mitjà fantàstic per impregnar-nos de l’ànima de la plantes. A través dels seus olis essencials, que s’extreuen després d’un procés laboriós, en la majoria dels casos de destil·lació per arrossegament de vapor, i d’olis vegetals de primera pressió en fred, obtinguts de l’expressió en fred de les llavors o fruits de plantes oleaginoses, captem la seva essència, per nodrir-nos, protegir-nos, revitalitzar-nos i, fins i tot, sanar-nos.

Obre’t a la curiositat d’experimentar tractaments facials i corporals i participa en els tallers de Cosmètica Natural Vegetal que tenim programats aquesta temporada.

La primavera t’ofereix múltiples experiències en contacte amb la natura!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *