El valor d’un Bio Spa

En què és diferència el nostre Bio Spa d’un spa convencional?

Aquesta és una pregunta que se’ns fa habitualment i que tot seguit us expliquem què té de singular Essència, què és per a nosaltres realment un Bio Spa.

El nostre projecte va néixer ara fa 4 anys amb el desig profund de sintonitzar-nos amb la Natura i fer arribar aquesta simbiosi als nostres clients, amb la intenció que experimentessin la relaxació, el descans, la nutrició, la revitalització que el contacte íntim amb la natura generosament ens ofereix.

En el disseny de l’Espai de Benestar ens va guiar el propòsit de respectar el nostre entorn natural, tant en les actuacions arquitectòniques que feiem com en la distribució dels espais en que es va tenir en compte que estiguessin ubicats en els indrets que energèticament eren adients per la funció que els hi volíem donar. També hi havia la ferma intenció que estiguessin representats el màxim d’elements naturals del territori, des de les plantes aromàtiques i medicinals autòctones, com les aus i d’altres espècies que formen part de l’ecosistema. Volíem donar a la Natura el protagonisme que es mereix, per tal que ens banyés a diari amb les seves qualitats i ens aportés el tant anhelat benestar.

Desitjàvem estar dins d’un jardí aromàtic i que aquestes fragàncies impregnessin, amb les seves propietats, a tothom que hi tingués accés.

Somiàvem en recuperar l’ús terapèutic de l’aigua, molt arrelat en la nostra cultura des d’èpoques ben llunyanes, bé a través dels banys corporals amb plantes aromàtiques i medicinals, bé banys de peus -pediluvis- també aromatitzats i amb diferents sensacions tèrmiques, bé mitjançant el vapor de la sauna, o l’experimentació de la textura untuosa del fang quan es barreja aigua i terra. L’aigua està sempre present en el nostre espai, en sensacions, en aromes, en textures, en el so continu del brollador de l’estany. De fet, SPA, respon a les sigles “salut per aqua”, l’aigua com element natural per cuidar i guarir la nostra salut. Si bé, la resta d’elements de la natura -terra, foc representat pel sol, aire- també estan constantment, formant en el seu conjunt la desitjada Alquímia del Benestar.

Aquesta combinació d’elements cobra un major sentit, i s’obre a una dimensió terapèutica, quan els serveis que oferim es sintonitzem amb les estacions (els banys de fang es realitzen a l’estiu quan fa calor; les banyeres aromàtiques de cos sencer i els pediluvis tot l’any amb les plantes pròpies de cada estació; la sauna només quan la temperatura ambiental de la tardor, hivern o primavera ho aconsella).

El benestar passa per adequar-se al ritme savi de la Natura. Això només s’aconsegueix si l’espai es dona a l’aire lliure, en connexió directa amb la natura i si els materials que s’han fet servir per construir-lo -Bioconstrucció- o els productes amb els que s’ofereixen els serveis, bé siguin circuits de benestar o massatges terapèutics, són naturals, de cultiu ecològic o silvestre, lliures d’additius i contaminants, en definitiva, saludables pel nostre cos i essència.

Només allò que és natural, biològic, que ens ve donat per la Mare Terra, és sa i saludable!

Aquesta és la filosofia i l’Essència del nostre Bio Spa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *