El santuari interior

Hi ha un lloc que existeix dins de cadascú de nosaltres, al que s’hi pot accedir en qualsevol moment, només cal estar disposat a viatjar-hi. L’accés és fàcil, un cop es coneix el camí i la manera d’arribar-hi. No hi ha una ruta directa, ni una fórmula màgica, senzillament, cadascú ha de trobar la drecera, per això és un lloc tant especial, perquè és íntim, personal, intransferible.

Si parem atenció, si deixem que succeeixi, cadascú sabem, com és el nostre santuari interior. Què és el que ens fa sentir còmodes, confortables, nodrits, protegits, segurs, “a gust”, aliens al que passa a fora, perquè aquí dins, en la profunditat del nostre ésser, ens sentim acaronats i acollits per la seva calidesa.

Connectar amb aquest espai ens condueix a la fe, la confiança…dóna pas a la sensació de serenor, calma… ens obre a l’ acceptació, la ferma convicció que la vida ens sosté amb generositat. És una vivència indescriptible, que s’ha d’experimentar per poder comprendre el seu abast. Estar en intimitat amb un mateix, alhora que sentir-se formar part de l’univers suposa entrar en una bella i gratificant dimensió.

Aquestes i d’altres experiències de connexió amb la nostra essència és el que facilitem en els tallers de consciència corporal i de feminitat que impartim a l’Espai de Benestar, Essència.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *