Deixar anar, per obrir espais

Hi ha moltes maneres de “deixar anar”, por ser objectes als que estem apegats (m’agrada l’expressió que fan servir els anglosaxons de “spring cleaning” per referir-se a la necessitat de fer neteja a fons, després de l’hivern, quan comença a sortir el sol), desprendre’ns de coses que no es fan servir, només així podran entrar d’altres a la nostra vida; patrons de funcionament que ja no tenen sentit per a nosaltres i que arquetips femenins com la xamana ens donen la visió per prendre consciència i la força per alliberar-nos; toxines acumulades en l’organisme, bé sigui per emocions no ben gestionades, per contaminants de diferents tipus (electromagnètics, radiacions, toxines químiques, medicació, estrès…) o una alimentació no del tot neta (amb additius i altres substàncies perjudicials pel nostre organisme -alcohol, cafè o excitants, tabac…-).

Ara és un bon moment per sortir del recolliment de l’hivern, explorar nous paisatges, retrobar-se amb la natura, ampliar les perspectives, créixer en noves oportunitats, obrir espais. Per obrir i permetre que allò nou entri, cal haver deixat anar.

Comparteixo diferents suggerències per fer neteja a la primavera:

  • Aparcar uns dies hàbits alimentaris consolidats i experimentar aliments saludables i energètics (cremes de verdures de temporada; verdures i hortalisses amb coccions lleugeres -vapor, escaldats, saltejats curts-; caldos vegetals depuratius; cereals que ajuden a eliminar toxines com l’arrós, l’ordi o el sègol…)
  • Començar el dia amb un saludable batut verd.
  • Carregar les piles amb un deliciós plat de cereals amb verdures.
  • Piscolabis a mig matí o mitja tarda, amb la variada fruita de temporada.
  • Sentir la lleugeresa amb un caldo depuratiu, per acabar la jornada.
  • Ajudar al bon funcionament del teu sistema immunològic amb unes quantes sessions de drenatge limfàtic. Consulta les nostres promocions de bonus de massatges terapèutics.
  • Ah! I no t’oblidis d’omplir-te de natura, aprofita el màxim de temps disponible per fer activitats a l’aire lliure i sintonitzar-te amb el ritme de la nova estació, t’ajudarà a no patir astènia primaveral.

Si tens dubtes o vols una informació personalitzada sobre el tema, pots fer servir el nou servei de Consultoria.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *