Cuidar-se amb consciència

Cuidar-se amb consciència comporta estimar-nos a nosaltres mateixos. Dedicar temps i espais a donar-nos allò que realment necessitem, tractar-nos gentilment, sense exigències, expectatives o esforç. Afavorir situacions que ens nodreixin , revitalitzin, despertin la curiositat, donin ales a les il·lusiones. Obrir-nos a noves possibilitats, sostenir els silencis interns amb amabilitat, deixar que el desconegut sorgeixi del no res.

Cuidar-se amb consciència ens demana trobar un espai per entrar en contacte íntim amb la naturalesa, afinar la percepció dels sons de la natura, sentir la interacció del nostre moviment amb els elements, ampliar la capacitat olfactiva per copsar seqüències d’aromes i fragàncies naturals, percebre sensacions tàctils, veure amb uns altres ulls…

I per anar entrant en una nova manera de tractar-nos, més amorosa, ajuda explorar d’altres maneres d’alimentar-nos més naturals, en sintonia amb els cicles de les estacions; canviar els hàbits quotidians de la cura personal i donar pas al món de la cosmètica natural vegetal amb olis essencials i olis vegetals que han captat la informació i la saviesa de les plantes; recuperar la saviesa ancestral dels tractaments naturals i dels remeis casolans que varen aplicar les nostres àvies; alliberar-nos dels patrons de comportament, postures corporals, relacions buides i posar l’atenció en persones, activitats, actituds que ens ofereixen connexió energètica i espiritual i que ens obren a la dimensió de la consciència, on el moviment és ondulant i constant, perquè aquest és el pols de la vida.

Qualsevol de les opcions de cuidar-nos amb consciència ens obre un món de possibilitats. Aquí et deixo algunes suggerències de benestar que, des del nostre espai “Essència” proposem per aquesta primavera:

  • Taller d’alimentació vegetariana i vegana, per conèixer i nodrir-te amb una alimentació més neta.
  • Tallers de cosmètica natural vegetal, per mimar la teva pell amb productes saludables.
  • Tallers de feminitat, per iniciar un viatge d’aprenentatge i d’autoconeixement.
  • Tallers de plantes aromàtiques i medicinals, per introduir-te al món de l’alquímia vegetal.
  • Circuits de Benestar, per sentir l’efecte sanador de la natura.
  • Massatges terapèutics, per afluixar tensions i equilibrar-te energèticament.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *