Comencem amb nous propòsits

Setembre és un mes d’iniciar un nou cicle, reprendre el ritme de la vida quotidiana amb il·lusió renovada, posar la intenció en nous reptes, assaborir els fruits de la tardor, gaudir d’una llum tamisada i d’unes postes de sol magnífiques.

Aquest mes és molt més que tornar a la rutina. Significa renovar els nostres propòsits per la nova temporada que comença, redirigir la nostra brúixola interior cap allò que ens aporta plenitud, satisfacció personal, gratitud, prosperitat, en definitiva, benestar.

Amb aquest esperit innovador enceto nova web i aquest espai per fer-te arribar inquietuds, curiositats i algunes suggerències pel benestar.

 

  • Desperta la teva curiositat per la filosofia slow. Ens trobaràs aquest dissabte, 19 de setembre, de 10 a 22 hores, a la Plaça de l’antic escorxador de Tarragona, participant en el Mercat de territori de Santa Tecla, amb la finalitat de difondre el producte local de qualitat, la cuina d’autor i la cultura contemporània. Hi serem per presentar-te Essència, el nostre Espai de Benestar i la programació de talleres de tardor, per aprendre a cuidar-te de forma natural i saludable.
  • Dedica’t, cada dia, un espai personal per a tu. Regala’t un massatge!
  • Revitalitza’t, escapa’t, sempre que puguis, a la natura. Prova els nostres Circuits de Benestar!
  • Depura’t, deixa anar allò que et sobra, aprofita aquests dies per fer una petita depuració amb canvis d’ hàbits alimentaris i un reset en els pensaments, troba espais de reflexió, per retirar-te i meditar.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *