Benestar conscient

Les experiències viscudes són les que compten, modelen l’estat d’ànim, forgen la nostra realitat.

Les darreres setmanes hem copsat la vulnerabilitat que es respirava en l’aire. L’excepcionalitat ens han forçat a qüestionar-nos el sistema de vida, a capgirar l’escala de valors, a re adreçar el camí. El punt de mira ha re-ajustat l’angle, i a més d’un l’ha agafat desprevingut. Com a societat ens hem cregut invencibles, ens hem saltat els cicles i els ritmes de la natura. Ara al planeta s’ofega, li costa respirar. I a nosaltres també. Necessitem temps per agafar aire, trobar de nou la brúixola i adreçar el pas.

En mig d’un món potes amunt, hi conviu un petit univers, el personal. En aquest hi podem incidir, més del que a simple vista pugui semblar. Podem optar, navegar entre el pessimisme, les pors, el desànim, o surfejar la incertesa tenint com a punt de referència el benestar.

I el ben-estar és tant simple com sentir-se bé amb un mateix i amb el que ens envolta. Tant senzill com sentir-se natura. Aquesta percepció dona un gir tridimensional. Si integrem que som natura, evitem malmetre el planeta, ens sintonitzem amb els ritmes de la Mare Terra, tornem a l’essencial: Menjar sa, viure de manera sostenible, gaudir dels espais naturals, fomentar els vincles, responsabilitzar-nos del nostre estil de vida, apostar per la proximitat i el caliu humà. És tant sols i tant fonamental com un canvi de perspectiva.

El nou paradigma es dibuixa amb claredat: El ben-estar no es pot dissociar de la Natura.

Nosaltres fa anys vam emprendre el sender de la sostenibilitat. La Natura no entén d’aglomeracions, ritmes frenètics ni estridències sonores. Pateix, tal i com ho fem nosaltres. Coneix també l’estrès, el cansament i la saturació. Dins nostre vam sentir que la transformació personal era possible si l’uníem a un sistema de vida en sintonia amb allò que fos natural.

D’aquesta filosofia de vida va néixer “Essència”.

Un Espai de Benestar, un Bio Spa, un petit paradís natural.

Ens apassiona redescobrir allò que ens fa sentir ben-estar. I al tenir-lo a l’abast ens encanta compartir-lo.

El nostre espai és un jardí aromàtic mediterrani, que es transforma cada estació amb una riquesa olfactiva i cromàtica ben singular. És un receptacle que us acull per oferir-te experiències genuïnes de ben-estar: Sentir l’untuositat de la terra amb un bany de fang; la lleugeresa de l’aigua amb un bany aromàtic; la humitat de l’aire amb una sauna. Els circuits són saludables perquè et trobes en contacte íntim amb la natura, gaudint del seu potencial terapèutic, amb un tracte personal i exclusiu. La personalització en un servei o tractament és una valor afegit inqüestionable.

Nosaltres t’oferim aquesta atenció exclusiva. Vine i descobreix-nos!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *