Altafulla, terra de bruixes

Dones sàvies, dones medicina, dones d’aigua, dones de terra endins, a la fi, totes elles dones, connectades amb la natura, xamanes, curanderes, creatives i generoses, que no van dubtar en compartir els seus coneixements sanadors per guarir malalties del cos i de l’ànima.

En els seus farcellets medicina guardaven els secrets de les propietats de les plantes aromàtiques i medicinals, les seves sàvies mans elaboraven preparats naturals que eren autèntics remeis per l’esperit i el cos humà.

Recollim aquesta saviesa ancestral, observem de nou la natura, aquest cop amb uns altres ulls, els de qui tenen curiositat per aprendre, una manera natural d’estar en el món, en sintonia amb les estacions, amb les fases de la lluna, amb els cicles vitals…

I amb aquesta intenció, iniciem aquest recorregut de connexió amb la natura, d’auto coneixement sobre el nostre estat físic, emocional, espiritual…sota els efectes de la lluna creixent que, avui, en l’equinocci de tardor, ens convida, gentilment, a dirigir l’atenció cap a aquells propòsits que volem expandir.

 

Suggerències pel benestar:

 

  • Xerrada Com elaborar la teva pròpia farmaciola natural. Dissabte, 26 de setembre de 2015, de 18 a 19 hores. Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència.
  • Tallers de Farmaciola Natural. Consulta l’Agenda de tallers.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *