Experiències de benestar genuïnes

El ben-estar esdevé quan hi poses la intenció en experimentar allò que et fa sentir bé.

Per cadascú és diferent. El que primer és interessant és preguntar-se què s’ha donar que arribar a “sentir-se bé”.

Per a mi és un estat d’obertura que va lligat a la curiositat de la nena petita. Una actitud de tracte amorós i delicat cap a mi mateixa que em permet habitar el cos, percebre amb tots els sentits desperts, captar tant el que hi ha dins i fora meu, assaborir el moment present. Estar centrada, amb la ment serena i el cor obert.

Per arribar aquí hi ha espais, circumstàncies, entorns i contextos que m’ho faciliten. El nostre Espai de Benestar és un d’ells.

Experimentar la untuositat del fang a la pell em relaxa, arrebossar-me com una croqueta em diverteix, encartonar-me amb la terra seca m’aboca als orígens d’allò primitiu, banyar-me untada d’aquest element natural amb aigua freda em tonifica. Això, i molt més, m’ofereix un bany de fang.

Si necessito alleugerir el cansament de les cames després d’un dia xafogós o de molta feina, uns pediluvis són l’opció escollida. Afegeixo unes plantes medicinals a l’aigua i aconsegueixo entrar directa en un merescut descans.

Quan les emocions les tinc remogudes, encallades o m’han deixat baldades trio submergir el cos en un bany aromàtic amb aigua tèbia. M’estovo, m’afluixo i sento la lleugeresa de l’aigua com arriba a totes les cèl·lules No hi ha millor drenatge emocional. L’aroma de les plantes medicinals em fa viatjar i torno totalment renovada.

En aquells moments que necessito depurar l’organisme d’excessos del tipus que sigui, buidar la ment o transformar patrons resistents, la sauna és el meu circuit de benestar preferit. Sens dubte hi ha un abans i un després que em retorna al meu centre ràpidament.

I de vegades, hi ha situacions que em demanen només pausar. Llavors només em cal travessar el llindar de l’espai de relaxació. El gronxar suau d’una hamaca, envoltada de vegetació, el so dels ocells, dels insectes, de les fulles que es mouen harmònicament amb la brisa, durant uns minuts, em reconforta, fins el punt que relativitzar em resulta senzill.

Aquests són alguns dels meus secrets per accedir al ben-estar, en contacte íntim amb la natura, això sí. La natura per a mi és vital, forma una part indissociable del meu ben-estar.

Et convido a que et donis l’oportunitat de viure-ho, sentir-ho, experimentar-ho. Tens a la teva disposició el nostre Espai de Benestar. T’acompanyo perquè gaudeixis d’aquesta experiència. T’assessoro si vols saber com ho pots incorporar en el teu dia a dia. Vine a conèixer-nos, a descobrir-nos, a sentir la teva pròpia Essència.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *