Darrera la mascareta

Els ulls.

Darrera de la mascareta, només queden visibles els ulls.

I a sota s’amaga un món de possibilitats pendents d’expressar-se.

La pell continguda sense respirar del tot, sense sentir plenament el sol, l’aire, l’humitat.

I nosaltres, amb aquestes limitacions que ens tapen la meitat del rostre, captem de manera limitada l’expressió dels altres, els aromes que ens envolten i ens fan viatjar cap els records i les experiències viscudes, en un temps no gaire llunyà.

Fins i tot, els ulls, les úniques finestres obertes al món, de bat a bat, que ens queden lliures i disponibles, els hi manca brillantor. Aquella llum que vibra quan els sentits estan desperts i inquiets per experimentar, per percebre les sensacions, per embriagar-se amb les fragàncies.

Davant les restriccions que ens toca viure en els moments actuals, t’ofereixo un viatge sensitiu a través dels aromes dels olis essencials. El teu estat d’ànim canviarà, entraràs en un estat de calma i relaxació, que facilitarà l’harmonització de les emocions.

La mirada recuperarà la lluminositat després de gaudir d’una experiència de benestar.

La teva pell agrairà ser alliberada dels tòxics que s’acumulen de dur tantes hores la mascareta. Despertarà a les sensacions a través del suau moviment de les mans. Es tonificarà, hidratarà i nodrirà amb els productes de cosmètica natural biològica que faig servir en el tractament facial.

Regala’t un espai per cuidar-te i revitalitzar la pell del rostre.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *